Servicewagen

Als extra service bieden wij de mogelijkheid om uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor bijvoorbeeld autobedrijven, drukke ondernemers of klanten die lastig vrij kunnen nemen. Met een volledig ingerichte servicewagen kunnen wij uw auto tunen op elke gewenste locatie, bijvoorbeeld bij u thuis of op uw werk. Onze servicewagen is ingericht met alle benodigde gereedschappen, diagnose
apparatuur en tuning apparatuur.

Wij zijn begonnen met een Volkswagen Caddy met achterin een kleine werkplaats, opgevolgd door een volledig ingerichte Volkswagen Transporter. Op dit moment rijden wij met het laatste model Volkswagen Transporter T6.1 ingericht als servicewagen.

Interieur servicewagen

Door uitgebreide technische voorzieningen aan boord van de servicewagen zijn wij op iedere locatie ‘selfsupporting’. De rijdende werkplaats beschikt ook over eigen stroomvoorziening. Hierdoor kunnen we alle mogelijke chiptuning en diagnose werkzaamheden bij u op locatie uitvoeren.

Alle aangepaste motorsoftware die door ons op locatie worden geïnstalleerd zijn vooraf uitvoerig getest op een Dynostar vermogensbank in combinatie met zeer precieze meetapparatuur.