Garantie

Chiptuning Zeeland werkt uitsluitend met de beste apparatuur en kwaliteitssoftware. Chiptuning Zeeland is officieel dealer van Mobile Chiptuning Nederland. Mobile Chiptuning Nederland is al sinds 1999 actief met het aanpassen en installeren van motorsoftware en is uitgegroeid tot één van de meest vooraanstaande chiptuners van Nederland. Onze kwaliteitssoftware wordt in samenwerking met Duitse specialisten (ingenieurs, monteurs en programmeurs) ontwikkeld voor uw auto. Voor elke auto wordt een unieke nieuwe softwareset geschreven. Dit is nodig vanwege het feit dat de software van uw auto niet alleen gegevens omtrent het motormanagement bevat, maar bijvoorbeeld ook het chassisnummer van de auto of de gekozen af-fabriek opties (denk aan een automatische versnellingsbak). Deze unieke gegevens blijven ook na tuning behouden. De aangepaste motorsoftware voldoet aan alle TUV-eisen en wordt door Mobile Chiptuning Nederland vooraf uitvoerig getest op een Dynostar vermogenstestbank in combinatie met zeer precieze meetapparatuur. Dit om ervoor te zorgen dat de motor de mechanische belasting niet kan overschrijden.

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Daarom geven wij u een garantie van maar liefst 5 jaar op de soft- en hardware die door ons is ingebouwd.

Niet tevreden? Geld terug!

Nadat wij de tuning hebben uitgevoerd, maken wij samen met u een proefrit. Indien gewenst kunnen wij na de proefrit de afstellingen nog naar wens aanpassen. Als de tuningsresultaten niet aan uw verwachtingen voldoen, dan brengen wij kosteloos uw auto terug in de originele (fabrieks)staat. Deze tevredenheidsgarantie geldt 1 maand.